miércoles, 19 de octubre de 2011

Facebook

Ara també ens podeu trobar a Facebook on hem obert aquesta pàgina:
https://www.facebook.com/pages/Associació-Mou-el-Raval/140997705997551?ref=ts

Iniciatives

INICIATIVES REALITZADES (tardor 2011)


Per dinamitzar el petit comerç del barri i contribuir a  evitar la degradació de la zona de les places Bonsuccés i Vicenç Martorell:


- "Mercat a Bonsuccés" 
Es va organitzar una edició de comerç al carrer a la pl. Bonsuccés per les festes del Raval durant els dies 14,15 i 16 de juliol. 


- "Comerç al carrer per les festes de la Mercè"
Segona edició de comerç al carrer a la Plaça Vicenç Martorell els dies 23,24,25




Per contribuïr a la bona convivència, transmetre les preocupacions dels veïns a l'Ajuntament i intentar buscar solucions consensuades:


A principis d'octubre, tal com vàrem aprovar en l'assemblea, s'han fet arribar a l'Ajuntament una consulta i  diverses queixes sobre problemes de seguretat i salubritat en alguns punts concrets del barri, alhora que es proposaven solucions i es demanava una resposta per part de l'Ajuntament, Actualment estem esperant resposta als temes plantejats. 


PROPERES INICIATIVES:


- Tal com vàrem começar a negociar el passat mes de juliol, pretenem donar continuïtat al comerç al carrer en els porxos entre les places Bonsuccés i Vicenç Martorell. De moment ens han donat permís per fer una edició el primer dissabte de cada mes fins a finals d'any i seguim negociant per poder fer-ho durant les festes nadalenques. 


- Estem preparant una campanya nadalenca solidària, en la que tant veïns com comerciants del Raval podrem participar, que consistirà en organitzar una recollida d'aliments que es donaran a ONGs per tal que els facin arribar als més desfavorits. Es donarà prioritat a les ONG que treballen al barri. La campanya començarà el proper mes de novembre i aviat penjarem aquí tota la informació al respecte.