lunes, 11 de junio de 2012


NOVETATS JUNY 2012:

A part de les activitats realizades fins ara que podeu consultar en aquest blog i/o a Facebook, fa poc vam celebrar els aniversaris del Bar la Masia, el Bar Raval i Dula Barcelona (Ulleres Mª Assumpta), vam organitzar la nostra primera tertúlia, ens vam afegir a la campanya de “No t’aturis, vine al Raval”, i ara  seguim preparant noves activitats:

-         Comerç al carrer pel festival Sònar
-         Continuem organitzant les tertúlies mensuals al Raval Bar per promoure activitats culturals al barri. La propera serà al mes de juliol.
-         Seguim amb la campanya de “No t’aturis, vine al Raval” que s'ha allargat fins a finals de juliol per ajudar a les persones que estan a l'atur. 
-         Continuem fent de mediadors entre els socis (veïns i comerciants) i l’Ajuntament  per tal d’intentar a ajudar a resoldre possibles conflictes i ajudar a dinamitzar el barri.
-         Ens adherim al manifest: https://sites.google.com/site/capellastllatzerraval/home/adhesions per tal de recuperar la capella St. Llàtzer per ús públic.

Com ja sabeu, som una associació sense ànim de lucre, que funciona gràcies a la feina voluntària dels socis, que creiem en la transparència i l’autogestió, som independents i tractem directament amb l’Ajuntament. Si us voleu associar i fer-nos arribar les vostres propostes, us recordem que és gratuït i  que només cal que ens envieu un mail a: assmouelraval@gmail.com , ja que així us podrem indicar per on heu de passar a signar i deixar les vostres dades (al registre oficial i confidencial) per tal que us puguem assignar un número de soci i pugueu rebre la informació actualitzada de les activitats que organitzem i/o proposar-ne de noves.  

Us hi esperem!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario